Business Unit Manager Wallonië - Real Estate

Job description

DEVELOP YOUR CAREER

Strategie – samen met het management werk je een meerjarenstrategie en een jaarplan uit voor jouw regio (focus op type projecten, nodige resources, beoogde rentabiliteit)

Business verantwoordelijkheid – jij bent verantwoordelijk voor de P&L van de projecten in jouw regio. Je analyseert, beslist, plant, communiceert, stuurt aan, volgt op en optimaliseert om de kwaliteit van de projecten te bewaken en de business resultaten te behalen

Netwerking - als Business Unit Manager ben je het gezicht en de ambassadeur van ION binnen jouw regio. Jouw uitgebreid netwerk helpt jou bij het opbouwen van een pipeline van nieuwe projecten enerzijds en bij het succesvol ontwikkelen van projecten anderzijds

Organisatie - jij hebt de leiding over de projectteams actief in jouw regio. Je werkt samen met Business Development en onze eigen gespecialiseerde service units (design, construction, klantenbegeleiding, sales, marketing, finance, legal en HR)

Requirements

DEVELOP YOURSELF

Met je masterdiploma in business of engineering en 15 jaar ervaring in projectontwikkeling bouw je een rendabele bedrijfsactiviteit uit. 

Je staat garant voor het succesvol beheer van een portfolio van projecten (kwaliteit, winstgevendheid, rentabiliteit). 

Als geboren onderhandelaar haal je ook opportuniteiten binnen.DEVELOP DIFFERENT

Je krijgt de kans een eigen Business Unit uit te bouwen. Je wordt uitgedaagd om mee te denken, initiatief te nemen en problemen aan te pakken.

Werken in een modern gebouw met collega’s die bruisen van energie? ION café, Beatrun, Immorun, Winter en Summer Event? Zeker! Ondertussen staan de topkoffie, gekoelde dranken en gratis soep voor je klaar. Work hard, play hard.

  • Grote vrijheid en zelfstandigheid in je job
  • Mooie vergoeding met aantrekkelijke extra’s


Welkom @ ION !