Senior Legal Counsel

Description du Poste

DEVELOP YOUR CAREER

Als Senior Legal Counsel Brussel ben je een onmisbare pion in het succes van de Business Unit Brussel.

Samen met de Business Unit Manager volg je de vastgoedprojecten in en rond Brussel op, van de eerste onderhandeling tot de oplevering. Je ondersteunt, neemt deel of leidt onderhandelingen met investeerders, klanten en leveranciers.

Je bent verantwoordelijk voor de redactie van alle overeenkomsten (koopverkoopovereenkomst, opstal- of erfpachtovereenkomsten, huur-, aannemings- en architectuurovereenkomst en commerciële samenwerkingen).

Bij een M&A-transactie denk je mee over de structurering van een aankoop/verkoop, onderhandelt en schrijf je de relevante contracten (termsheets, biedingen/LOI, koopovereenkomsten).

Op corporate vlak ben je betrokken bij de oprichting van projectvennootschappen en de redactie van o.a. aandeelhoudersovereenkomsten en leningsovereenkomsten.

Jij bent het aanspreekpunt van collega’s voor alle juridische vragen.

Voor strategische keuzes overleg je met de Head of Legal.

Exigences

DEVELOP YOURSELF

Met jouw master rechten en 5 jaar ervaring als advocaat, bedrijfs-of notarieel jurist fungeer je het best in een commerciële omgeving, waar je het nodige pragmatisme aan de dag kan leggen.

Juridisch bandwerk is niet aan jou besteed, je houdt van juridische uitdagingen en kan creatief meedenken over de juridische structurering van een project.

Je hebt een bijzondere interesse in vastgoed- en bouwrecht & affiniteit met vennootschapsrecht.

Je kan snel schakelen, zonder jouw kritische en nauwkeurige blik achterwege te laten.


DEVELOP DIFFERENT

Je krijgt de opportuniteit om ION binnen de Brusselse markt mee verder op de kaart te zetten en te bouwen aan een indrukwekkende pipeline van projecten.

Consider it your own business - je wordt uitgedaagd om mee te denken, initiatief te nemen en problemen aan te pakken. 

Dynamisch team, we helpen elkaar en hebben elkaar nodig.

Indien je daarvoor openstaat, dompelen we je onder in FUN@ION waar we deelnemen aan (sportieve events) en zorgen voor je fysieke en mentale paraatheid.